Založ si blog

Televízne stanice púšťajú reklamy, ktoré nám dávajú do hlavy klamy

 

Televízne stanice púšťajú reklamy, ktoré nám dávajú do hlavy samé klamy

 

Stačí, keď si slovo zdravý životný štýl hodíme do prehľadávača a nabehne nám nekonečné množstvo stránok. Väčšina píše o strave a kus o pohybe. No je predsa známe, že sme to čo jeme… A pohybujeme sa len keď nestíhame a tlačí nás čas… Ale ruku na srdce, kto z obyčajných v dnešnej dobe hektických a uponáhľaných ľudí skutočne pozná, čo robiť pre svoje zdravie.

 

Televízne stanice čoraz viac ako seriály, filmy či relácie púšťajú reklamy, ktoré nám dávajú do hlavy samé klamy čo sa týka stravy. Dokonca nám ukazujú aj prístroje ,ktoré za nás cvičia a nám pri pozeraní televízie na gauči rastú svaly a chudneme. A pritom stačí dodržiavať aspoň 5 bodov, ktorými aspoň na začiatok môžeme zmeniť svoj životný štýl. Neskôr pri pocite vnútorného komfortu človek sám vstúpi do seba a začne sa sebe viac venovať.

 

A pritom stačí tak málo :

 

  1. 1.      Jesť viac ovocia a zeleniny

 

Stačí mať stále na očiach na stole v mise ovocie a zeleninu. Verte, že stále, keď prejdete okolo dostanete chuť. Dôležité je mať viac druhov ovocia a zeleniny, a po čase si tak zvyknete, že každý deň budete dokupovať.

 

  1. 2.      Hýbať sa , hýbať sa a znovu hýbať sa

 

Ľudia sa nenarodili lenivý a Nikto sa nestal slávnym, úspešným či šťastným svojou lenivosťou. Pritom stačí tak málo. Chôdza z roboty, či školy aspoň jednu zastávku. Nakupovanie vo vzdialenejších obchodoch, či cvičenie doma  a ešte lepšie v spoločnosti kamarátov.

 

  1. 3.      Fast food/y nepoznáme

 

Nenechajme sa zlákať vôňou jedla, ktorá naschvál prúdi na ulicu tak, aby sme neodolali. Už len ten tuk je tak zlý, že si rovno kúpte olej a sadnite k bezdomovcom na stanicu a popíjajte ako oni čučo.

 

  1. 4.      Cigarety by mali byť pre nás tabu

 

Dnešná doba už sama na seba poukazuje , že cigarety vyšli z módy. Cítiť sa skutočne zdravý je krásny pocit a preto čím skôr sa zbavte svojej neresti.

 

  1. 5.      Alkohol nás premohol, ale len s rozumom

 

Väčšina ľudí potrebuje niekedy resetovať lebku. No, ale aj reset sa dá s rozumom.

 

 

 

Cítiť sa skutočne zdravý sa prejaví hneď aj na našej nálade. Trošku zdravého jedla a trošku pohybu verte či neverte, ale dokáže s nami urobiť veľké zázraky. Predchádzanie chorôb zvýšené sebavedomie, šťastie, pohodlie, kondícia sú v živote človeka, to čo má naozaj význam a cenu.

 

Vuong Dinh Hue

Komunista dobrovoľne odstúpil z postu šéfa parlamentu. Hue „porušil stanovy strany“

26.04.2024 15:02

Vuong Dinh Hue je ďalším popredným vietnamským činiteľom, ktorý prišiel o funkciu v rámci prebiehajúcej protikorupčnej kampane.

čaputová

Čaputová sa na záver úradovania v Košiciach stretla s Schusterom

26.04.2024 14:08

Súčasťou jej piatkového programu bola aj diskusia so študentmi žurnalistiky a politológie Filozofickej fakulty Univerzity P. J. Šafárika o význame slobodných médií pre demokraciu.

Fico, Kmec

Peniaze z plánu obnovy môžu byť podľa Fica štartom veľkých modernizačných programov

26.04.2024 13:54

Premiér Robert Fico to uviedol po pracovnom stretnutí s podpredsedom vlády SR pre Plán obnovy a odolnosti a využívania eurofondov Petrom Kmecom.

SR Bratislava RTVS protestný pochod BAX

PS organizuje ďalší protest, vláda podľa hnutia valcuje Slovensko po vzore autokratov

26.04.2024 13:30

Hlavnou témou protestu je boj proti ovládnutiu RTVS.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1
Celková čítanosť: 2184x
Priemerná čítanosť článkov: 2184x

Autor blogu

Kategórie

Archív